TOSSFED Başkan Adayı Aydın Koç "Yapabileceğine İnan Çünkü Sen Özelsin"

​​​​​​​Başarı ve ekip çalışmasının önemine dikkat çeken Aydın Koç, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu (TOSSFED) başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

TOSSFED Başkan Adayı Aydın Koç "Yapabileceğine İnan Çünkü Sen Özelsin"
14 Ekim 2024 - 11:26

Haber / Hüsne SALI 

Başarı ve ekip çalışmasının önemine dikkat çeken Aydın Koç, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu (TOSSFED) başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Koç, bu yola, güvene dayalı bir ekip anlayışıyla ortaya çıktıklarını belirtti. "Şans verildiğinde neleri başardıklarını her türlü olumsuz koşula rağmen bize gösterme şansları eşit dağıtmak için geliyoruz" diyen Koç, tüm özel çocuklar için eşit fırsatlar yaratacaklarını vurguladı.

Koç, "Kimseye tepeden bakmayacağız. Azınlık bir grup değil, bin bir güçlükle boğuşan tüm ailelerin federasyonu olacağız" diyerek, çeşitlilik ve çok sesliliğin başarıyı artıracağını olan inancını dile getirdi. Yönetim kurulu oluşturma sürecinde "Ben yaptım oldu" yaklaşımından, "Biz ne yapalım" anlayışını benimsediklerini ifade etti.

Koç, özel çocukların hayallerini kurmak için çalışmalarını ve kaynaklarını sadece onlara sunacaklarını belirtti. "Biliyoruz ki biz rotayı çizdiğimizde başarı giden yoldaki tüm engelleri birlikte ortadan kaldırabiliriz" dedi. Ayrıca, bir ekiple birlikte hayallerini büyüterek daha fazla aileye ulaşmak için çalışmalarını da sözlerine ekledi.

Aydın Koç, ay en az üç çocuk şenliği düzenleyeceklerini ve 81. ilde toplantılar yapacaklarını da duyurdu. "Bazen bir şans umutları yeşertir. Haydi, gelin siz de bize destek verin, hep birlikte yeni şampiyonlar yaratalım" diyerek çağrıda bulundu.

Aydın Koç'un mesajı, “Yapılabileceğine inan; çünkü sen özelsin” sözleriyle sona erdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum