Skandal iddia! Ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz'ün, Avukatı Erhan Baki S. tarafından dolandırıldığı iddia edildi!!!

Skandal iddia! Ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz'ün, Avukatı Erhan Baki S. tarafından dolandırıldığı iddia edildi!!!
11 Eylül 2024 - 17:13

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan ve geçtiğimiz seçimlerde senatörlüğe de aday olan dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz'ün, bir süredir kız kardeşi Nazlım Öz ile miras anlaşmazlıkları nedeniyle davalık oldukları biliniyordu. 

Mehmet Öz ile kızkardeşi arasında görülen bu davalardan birinde, Mehmet Öz'ün yeni avukatı tarafından dosyaya sunulan bir dilekçeyle eski avukat Erhan Baki S.'nin, ünlü kalp cerrahının bu davalar nedeniyle tahsil edilen 2,5 milyon amerikan doları tutarındaki parasını Mehmet Öz'den habersizce zimmetine geçirerek Mehmet Öz'ü dolandırdığı ve bu nedenle Prof. Dr. Mehmet Öz'ün, Avukat Erhan Baki S.'yi bu gerekçeyle azlettiği bildirildi. 

 

 

Mehmet Öz'ün yeni avukatı tarafından İstanbul 29. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne sunulan azilnameye göre, ünlü kalp cerrahının, Avukat Erhan Baki S.'yi "avukatlık meslek ahlak ve etiğiyle bağdaşmayan ve avukat ile müvekkil arasında özenle korunması gereken güveni temelinden sarsan eylemleri bulunması nedeniyle" azlettiği iddia edilmekte olup yine Prof. Dr. Mehmet Öz'ün yeni avukatı Alperen Atılgan imzasıyla 06.08.2024 tarihinde sunulan dilekçede de Avukat Erhan Baki S.'nin, Prof. Dr. Mehmet Öz'e ait 2.502.000-USD'yi kendi zimmetine geçirerek dünyaca ünlü kalp cerrahını dolandırdığı iddia edildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum