Paryanın Cinayetleri Filminin Çekimleri İzmir'de Tamamlandı!

Mi Yapım Medya'dan Türk sinemasının merakla beklenen yeni filmi Paryanın Cinayetleri, set çekimlerini başarıyla tamamladı.

Paryanın Cinayetleri Filminin Çekimleri İzmir'de Tamamlandı!
29 Haziran 2024 - 13:28

Mi Yapım Medya'dan Türk sinemasının merakla beklenen yeni filmi Paryanın Cinayetleri, set çekimlerini başarıyla tamamladı. Batuhan Nozuhur yönetmenliğinde çekilen film, heyecan dolu sahneleri ve etkileyici hikayesi ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Çekimleri İzmir/Türkiye’de gerçekleştirilen filmde, başrolleri Buse Narcı, Emrullah Baran Öztürk, Mehmet Alaçı ve Khayala Garayeva paylaşıyor. Ana castında ise Onur Erdi, Hayri Aykanat, Ceren Aykanat, Ramin Nezir, Barış Ali Çeliker, Dilay Konuk, Taner Şahin, Harun Uzun ve Ersin Güleryüz gibi başarılı oyuncular bulunuyor. Filmin senaryosu Ahmed Emin Kaya ve Taner Şahin tarafından kaleme alındı ve başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.


 

Filmin yapımcılarından Mi Yapım Medya, “Sette çok yoğun ve verimli bir süreç geçirdik. Ekibimiz büyük bir özveri ile çalıştı ve sonuçtan çok memnunuz. İzleyicilerin de filmi beğeneceğini umuyoruz,” dedi.

Paryanın Cinayetleri, yakın zamanda sinemaseverlerle buluşacak. Film, psikolojik gerilim, dram ve aksiyon sahneleriyle seyircileri derin bir yolculuğa çıkarmayı vaat ediyor.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum