"İzmir ve Bremen Gençleri, Kardeş Kentler Projesi ile Yeni Dostluklar ve İş Birlikleri Kurdu"

İzmir Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Almanya’nın Bremen kenti ile İzmir arasında yürütülen Kardeş Kentler Projesi kapsamında 24-28 Haziran 2024 tarihleri arasında önemli bir etkinliğin yerel paydaşı oldu.

"İzmir ve Bremen Gençleri, Kardeş Kentler Projesi ile Yeni Dostluklar ve İş Birlikleri Kurdu"
11 Temmuz 2024 - 12:11

İzmir Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Almanya’nın Bremen kenti ile İzmir arasında yürütülen Kardeş Kentler Projesi kapsamında 24-28 Haziran 2024 tarihleri arasında önemli bir etkinliğin yerel paydaşı oldu. İZKK Gençlik Meclisi Bremen'den gelen gençleri İzmir'de ağırladı. Gençler, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık'ı makamında ziyaret etti.

Bremen Senato Şansölyeliğinin finansal desteğiyle gerçekleşen etkinlikte,10 kişilik Bremen heyeti çeşitli etkinlikler ve atölyelere katıldı. Sunumlara İzmir Kent Konseyi ev sahipliği yaptı. Gençler, kültürel ve sosyal alanda deneyimlerini paylaştılar ve yeni dostluklar kurdular.

Proje süresince katılımcılar hem İzmir Kent Konseyi Gençlik Meclisi'ni yakından tanıma fırsatı buldular hem de potansiyel iş birliklerimiz hakkında fikir alışverişinde bulundular. İzmir ve Bremen gençleri arasında kurulan bu bağ ile gelecekte daha pek çok projeye ilham kaynağı olunacağı vurgusunda bulunuldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum