Galatasaray, Icardi'ye kavuşuyor! Trabzonspor maçında...

Eksik oyuncuların çokluğu nedeniyle son haftalarda büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray yokluğunu en çok hissettiği oyuncuların başında gelen Mauro İcardi'ye...

Galatasaray, Icardi'ye kavuşuyor! Trabzonspor maçında...
18 Ocak 2024 - 10:42

Fenerbahçe derbisinde aldığı darbe sonucu yüz kemiklerinde kırık oluşan Arjantinli futbolcu yaklaşık 3 haftadır takımdan uzak kalırken bugünden itibaren İstanbul’da detaylı kontrollerden geçecek. Daha önce herhangi bir operasyon geçirmesine gerek olmadığı belirtilen İcardi 3 gün boyunca antrenmanlara çıkacak ve cumartesi kafileyle birlikte Trabzon’a gidecek.

Özel maskeyle çıkacak

Ligde Konya, Sivas, Kayseri maçlarını kaçıran, bugün Türkiye Kupası’ndaki Ümraniye önünde de görev alamayacak olan yıldız futbolcu pazar günü deplasman da oynanacak Trabzon maçında özel hazırlanan maske ile sahaya çıkacak.

Bu sezon 27 resmi maçta 17 kez ağları havalandırıp 6 da asist yapan 30 yaşındaki futbolcu 23 gole direkt katkı vermeyi başardı. Sarı kırmızılılar İcardi'nin oynamadığı maçlarda pozisyonları sonlandırma konusunda büyük sıkıntı yaşadı. Bu sezon ligde açılışı 2 gol attığı Trabzon maçında yapan İcardi'den pazar günkü maçta da beklenti büyük.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum