Çiğli'de Siyasetinde Önemli Gelişme; Av. Melisa Ezgi Aslan CHP'ye Katıldı

Çiğli’de yıllardır avukatlık alanında başarılı hizmetler veren genç avukat Melisa Ezgi Aslan, ekibiyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katıldı. Çiğli’deki avukatlık ofisinde hizmetlerini sürdüren Aslan, geçtiğimiz dönem İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığı görevinde yürüttüğü başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettirmişti.

Çiğli'de Siyasetinde Önemli Gelişme; Av. Melisa Ezgi Aslan CHP'ye Katıldı
12 Eylül 2024 - 13:56

Rozetini CHP Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar’ın taktığı Melisa Ezgi Aslan, partiye katılımıyla ilgili olarak; “CHP bizim baba evimiz. Baba evime döndüğüm için çok mutluyum” ifadelerini kullandı. Hukuk camiasında tanınan ve sevilen bir isim olan Aslan’ın, Çiğli’de CHP’ye katılımları arttırması bekleniyor.

 

 

Av. Melisa Ezgi ASLAN Kimdir?

Av. Melisa Ezgi ASLAN, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuş akabinde Çiğlide kendi ofisini açmış ve avukatlık hizmeti vermeye başlamıştır.

Kendini sürekli olarak geliştirmeye ve öğrenmeye adayan Av. Melisa Ezgi ASLAN; Bakırçay Üniversitesi Kamu Hukuku Yüksek Lisans Bölümünde ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Kamu Hukuku Tezli Yüksek Lisans bölümünde öğrenim görmektedir.(Kaynak / N Haber)

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum