Urla İlçe Başkanlığına Bülent Onat mı atanıyor?

Görevden alınan Özbadur'un yerine gelecek isim merak uyandırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı bugün gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısında yetersiz çalıştığını belirterek, Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur’u görevden almıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından da kulisler hareketlendi ve yeni ilçe başkanı kim olacak, örgütü seçime kim götürecek soruları da ortada dolaşmaya başladı.
ONAT İLK SEÇENEK
Toplantıda flaş bir karar alındı. 2017'den bu yana Urla İlçe Başkanı olarak görev yapan Hakan Özbadur, ilçe yönetimi ile birlikte görevden alındı. Bunun ardından da kulislerde bazı isimlerin adı ilçe başkanlığı için geçmeye başladı. İlçe Başkanı olarak öne çıkan isim ise  2014-2019 yılları arasında Belediye meclis üyeliği yapan, uzun zamandır İzmir Parti Eğitmenliği görevinde bulunan  ve aynı zamanda  CHP  Diyarbakır ve Mardin Parti Okulu Bölge Koordinatörü görevini sürdüren, Urla Kent Konseyinde Çevre Komisyonu Başkanı Bülent Onat. 

Öte yandan CHP Urla meclis Üyesi Ali Yanar,  Yarımada Bölgesi’nden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cem Şahverdi, Urla ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bülent Köklü ve eski ilçe yöneticisi Mustafa Karasakal’ın da ilçe başkanlığı için adı geçiyor.