Bilecik'te Yamaç Paraşütü ve Hava Sporları Festivali Yoğun İlgiyle Gerçekleştirildi

Bilecik’te düzenlenen Yamaç Paraşütü ve Hava Sporları Festivali, 3.000’e yakın katılımcının ilgisini çekti.Renkli etkinliklerin yer aldığı festivalde, 270 yamaç paraşütü pilotu tandem uçuşlar gerçekleştirerek ziyaretçilere heyecan dolu anlar yaşattı.

Ayrıca, festival alanında 200 çadır kuruldu ve 17 karavan ile konaklama alanları oluşturuldu.

Etkinlikte, halk pazarının kurulması ve 25 farklı standın yer almasıyla katılımcılara çeşitli ürünler sunuldu. Tornado Havacılık ve İZMİRTUMED iş birliğiyle insansız hava araçları tanıtımı yapılarak, teknoloji meraklılarına yönelik bilgiler verildi.


Festival sırasında Bilecik Valisi, Gölpazarı Kaymakamı ve çevre muhtarları da etkinliği ziyaret ederek halkla bir araya geldi.

Yamaç paraşütü ve hava sporlarına ilgi duyanlar için unutulmaz anılarla dolu bir etkinlik olan festival, katılımcılardan tam not aldı.

Görüşlerini sorduğumuz:

Tornado havacılık kurucusu Pilot Yasin Yasa; Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin genç nesilleri olarak, gökyüzüne olan tutkumuzla madde bağımlılığına karşı duruşumuzu birleştiriyoruz. Atatürk’ün ‘İstikbal göklerdedir’ sözünü ilke edinerek, havacılık alanında büyük başarılara imza atmak için çalışıyoruz. Bizlere bu mirası emanet eden başta büyük önderimiz olmak üzere, tüm şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız. Bu önemli yolda bizleri destekleyen İZMİRTUMED aileme ve Başkanımız Bedri Bey’e teşekkürlerimizi sunarız. Bu mirası son nefesimize kadar gururla taşıyacağız.”