ANKARA'DAN İZMİR'E DUYGU DOLU MEKTUP

Türk Kızılayı Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı, Ankara'dan İzmir'e gönderilen yardım kolileri içinden çıkan ve 8yaşındaki bir çocuk tarafından yazılan duygu dolu mektubu paylaştı. 

İzmir’de yaşanan depremin acıları hızlıca sarılmaya çalışılırken memleketin dört bir yanında seferberlik hali hakim. Birçok belediye, İzmir için yardım kampanyası başlatırken, vatandaşlar da bu kampanyalara yüksek bir katılım gösteriyor. 

Bazı kolilerin içerisinden çıkan mektuplar Türk milletinin yardımseverliğini gözler önüne sererken, yardım kolileri içerisinden çıkan ve Ankara’da yaşayan 8 yaşındaki Ceylin Atak tarafından kaleme alınan mektup ise tüm okuyanları duygulandırdı. 
Türk Kızılayı Konak Şubesi’ne teslim edilen ve Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı tarafından açılan yardım kolisinde, kardeşi ile birlikte hazırladıkları yardım kolisine evindeki oyuncak ve kitaplarını koyan 8 yaşındaki Ceylin Atak, kardeşi Ceyda Ada Atak ile birlikte kaleme aldığı mektubunda herkesi duygulandırdı.

Minik Ceylin mektubunda şu ifadelere yer verdi; “Merhaba, ben Ceylin. 8 yaşındayım. Öncelikle hepinize geçmiş olsun. Ben ve kardeşim kitaplarımızı ve oyuncularımızı paylaşmak istedik. Dualarımız sizinle”
Öte yandan minik Ceylin ve Ceyda mektuba kırmızı boyalarla bir kalp çizerken altına ise büyük harflerle, “GEÇMİŞ OLSUN İZMİR, HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUZ. ANKARA’DAN SEVGİLER” notunu paylaştı.